™ Blog universitari de camilinho, estudiant de Disseny (UVic)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Temes de Blog universitari de camilinho, estudiant de Disseny (UVic)


Blosuniversitaris.com és una recopilació d'alguns dels escrits més llegits per la comunitat d'universitaris i universitàries. Pots senzillament començar a consultar-los o veure els autors de la teva facultat. Tot un món de continguts elaborats pels mateixos universitaris al teu abast.

Dades

Per camilinho

I em pregunto que pensarà la gent d'aquí 10 anys en veure la meva edat de 34 anys ben madurets: Coi! Encara a la uni el payo akest!! Si que es aplicat! La web es s'aturarà de dades com les meves que alomillor una vegada a l'any actualitzaré pe (...)

Llegeix més »

Libro, cerveza y drogas sobre la mesa

Per camilinho

y no paraba de menearsela el muy imbecil. mientras le miraba me estaban entrando unas ganas de pajearme solo de pensar que fuera minimamente buena la peli que habia alquilado. antes de ver como enclastaba sus fluidos sobre la pared preferi sentarme d (...)

Llegeix més »

Playeros ruines

Per camilinho

A ver: imaginad que teneis una torrecilla de fin de semana en una playita alejada del mundanal ruido de la ciudad (aunque sea muy complicado). Vas el fin de semana en el mes de julio sabiendo que podras disfrutar escasos dias de sus beneficios porque (...)

Llegeix més »
Veure tots els temes