™ Blog universitari de fiona1, estudiant de Comunicació Cultural (UdG)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Temes de Blog universitari de fiona1, estudiant de Comunicació Cultural (UdG)


Blosuniversitaris.com és una recopilació d'alguns dels escrits més llegits per la comunitat d'universitaris i universitàries. Pots senzillament començar a consultar-los o veure els autors de la teva facultat. Tot un món de continguts elaborats pels mateixos universitaris al teu abast.

Sèries, censura i llibertat

Per fiona1

Desde fa dos estius, series.ly m'ha donat la satisfacció de poder gaudir d'un ventall inimaginable de sèries. Si em paro a pensar, veig que gran part de les sèries produïdes al nostre estimat país fan peneta de la bona, i és que si bé, moltes (...)

Llegeix més »

Amor lésbico

Per fiona1

Se cuenta que fue Safo de Lesbos la que después de la muerte de su marido en la antigüedad se enamoró de una mujer a quién le cantaba y le tocaba la lira. Safo de Lesbos se enamoró de Afrodita y veneró a miles de mujeres, se considera que su or (...)

Llegeix més »

ofegada

Per fiona1

M'agradaria fugir, un tros de terra llunyà on riure, cantar, ballar, sentir i actuar fós gratuït, on no s'haguéssin de donar explicacions, on la música que escoltéssim fóssin crits de plaer, on tot sonés com la banda sonora d'Amelie i que cad (...)

Llegeix més »

Cebollón

Per fiona1

Parecia que llevasé dias bebiendo, tenia los ojos hundidos, ojeras hasta la nariz y sólo con mirar-le a los ojos podias ver una espécie de monstruo despierto medio drogado, con el perfil de los ojos negro mal dibujado, intentando parecer aquello q (...)

Llegeix més »

Un mirall esbocinat en mil bocins de riquesa i poc amor

Per fiona1

MIRALL TRENCAT

Mercè Rodoreda i Gurguí (Barcelona, 10 d'octubre de 1908- Girona, 13 d'abril de 1983) narra l’apassionant història de tres generacions d’una família benestant de Barcelona en aquesta obra dividida en tres part (...)

Llegeix més »

Jo, aquella

Per fiona1

Es calcula que a Europa entre 42 i 56 milions de dones pateixen maltractaments. Durant l’any 2004 a l’estat Espanyol van morir 109 dones a mans dels seus marits, ex marits, germans i/o pare. Què m’aporta aquest cúmul de dades, a part de nàus (...)

Llegeix més »

L'amor no té edat

Per fiona1

TÍTOL Perdona si et dic amor
AUTOR Federico Moccia

Aquesta és la història d’una adolescent, la Niki, que després de xocar en una travessia del Viale della Moschea, en plena Roma coneix a l’Allessandro, el conduct (...)

Llegeix més »

18

Per fiona1

18,17,16,15,14,13,12,11,10,9,8,7,6,5,4,3,2,1,0… empecé siendo nada, después fui un poco más y seguí siendo algo. Algo diminuto e indefenso en un mundo demasiado extraño y gigante para un ser tan minúsculo cómo yo. Ahora me veo capaz de ir te (...)

Llegeix més »

The best movie

Per fiona1

]“JUNO”, UN PELÍCULA DE JASON REITMAN.
Per Fiona Gallofré.

Sens dubte una de les películes més ben guardonades als Oscars del 2007.

Una de les películes nord-americanes amb quatre nominacions als Oscar (film, dire (...)

Llegeix més »

soñar

Per fiona1

Me pareció oír voces suaves, profundas, reales de personas con cuerpo, cara,ojos, boca, nariz, manos, sexo. Me pareció beber agua fresca, transparente, frágil, suave cómo casi de terciopelo, híbrida y sonriente, el agua me sonrió y yo en lugar (...)

Llegeix més »
Veure tots els temes