™ Blog universitari de Gemaa93, estudiant de Infermeria (URV)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Temes de Blog universitari de Gemaa93, estudiant de Infermeria (URV)


Blosuniversitaris.com és una recopilació d'alguns dels escrits més llegits per la comunitat d'universitaris i universitàries. Pots senzillament començar a consultar-los o veure els autors de la teva facultat. Tot un món de continguts elaborats pels mateixos universitaris al teu abast.

"El corazón tiene cerebro"

Per Gemaa93

Annie Marquier, matemática e investigadora de la conciencia:Tras estudiar Matemáticas y la carrera de piano y órgano fue profesora en La Sorbona. Luego se instaló en India y participó en la creación de la comunidad de Auroville con Sri Aurobind (...)

Llegeix més »

Records

Per Gemaa93

Avui, dia d’estudi i realització de treballs.. tal i com diu l’horari..

Però, això també suposa, temps per pensar, per recordar aquells temps en els que no importava res, on no hi havia preocupacions, sols molta felicitat.

Llegeix més »

Potser.

Per Gemaa93

Potser es massa tard.Potser no vol ser feliç. Potser l’única cosa que vol és veure la infelicitat de la gent. Però estic ben segura, que algún dia apareixerà alguna persona que canviarà per complet la seva vida. L’ensenyarà a tornar a est (...)

Llegeix més »

Las citas por internet desde la perspectiva de la psicología científica.

Per Gemaa93

Un estudio de la universidad de Duke comparó las medidas de 21.745 usuarios de portales de citas online, con la media nacional de personas de similares características. Las chicas de entre 20-29 años que buscaban pareja por internet pesaban 2,5 kg (...)

Llegeix més »

..

Per Gemaa93

Porte uns dies pensant en la meva familia, ja fa molt de termps que no els veig, i, encara que parle amb ells cada día, necessite veure’ls, abraçar-los, xarrar amb ells… i sols de pensar que fins final del mes que ve, no els veuré, em pose mol (...)

Llegeix més »
Veure tots els temes