™ Blog universitari de Gent Normal, estudiant de Periodisme (UPF)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Temes de Blog universitari de Gent Normal, estudiant de Periodisme (UPF)


Blosuniversitaris.com és una recopilació d'alguns dels escrits més llegits per la comunitat d'universitaris i universitàries. Pots senzillament començar a consultar-los o veure els autors de la teva facultat. Tot un món de continguts elaborats pels mateixos universitaris al teu abast.

Llibres de Nadal

Per Gent Normal

Aquest Nadal compra llibres. Els llibres són màgics. Els llibres et fan viatjar a llocs inhòspits. Els llibres et fan viure experiències inoblidables. Els llibres són les Smartbox del passat! A més, un tant per cent de cada llibre comprat va (...)

Llegeix més »

L'Hereu Escampa presenta videoclip

Per Gent Normal

Us presentem en exclusiva el videoclip de L'Hereu Escampa, una de les nostres bandes emergents preferides de la temporada!
Amb el disc recent tret del forn, L'Hereu Escampa ens porta un clip de la mà de'n Marc Parramon (qui també fes l'últim (...)

Llegeix més »

La nova televisió

Per Gent Normal

Fa poc més d'any i mig van sortir al mercat els televisors amb tecnologia 3D. Poc abans va arribar la televisió per TDT amb els més de 50 canals que ens permeten veure moltíssimes temàtiques diferents. Doncs imagineu tot això barrejat, en al (...)

Llegeix més »

Whatsapp killed the sms star

Per Gent Normal

No fa gaires anys ens havíem d'escalfar el cap tant com podíem per encabir en 160 caràcters tot el que volíem dir a l'altra persona de l'altra banda del telèfon mòbil per estalviar-nos una trucada que, llavors, eren més costoses. Avui en dia a (...)

Llegeix més »

No volem més SOPA

Per Gent Normal

Encara que ho pugui semblar, no estem en contra ni de Sopa de Cabra, ni volem fer cap referència al còmic de Mafalda, ni és cap expressió hype que mola. La llei SOPA (que prové de l'acrònim Stop Online Piracy Act) pretén bàsicament (...)

Llegeix més »

Els paranys a les xarxes socials

Per Gent Normal

Un dels més importants invents del nostre segle, les xarxes socials, també poden convertir-se en un arma de doble fil, un generador de fum, un parany. El que va passar fa uns dies a Facebook no és ben bé un parany, però aconseguir donar difus (...)

Llegeix més »

EL negoci de la música a Internet

Per Gent Normal

Al llarg d'aquesta mateixa setmana han tingut lloc una sèrie de notícies relacionades totes amb el mateix: la reformulació del negoci i dels serveis de música a través de la xarxa. Spotify, Google Music o iTunes Match són els noms i protagonist (...)

Llegeix més »

Consum col·laboratiu

Per Gent Normal

Totes les tendències estan canviant degut a la crisi amb la que ens estem enfrontant. I un dels canvis més grans i significatius és el del consum. Gràcies a Internet i a les xarxes socials, la comunicació ha canviat de tal manera que cada dia (...)

Llegeix més »
Veure tots els temes