™ Blog universitari de jordicirach, estudiant de Història de l'Art (UB)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Temes de Blog universitari de jordicirach, estudiant de Història de l'Art (UB)


Blosuniversitaris.com és una recopilació d'alguns dels escrits més llegits per la comunitat d'universitaris i universitàries. Pots senzillament començar a consultar-los o veure els autors de la teva facultat. Tot un món de continguts elaborats pels mateixos universitaris al teu abast.

La sèrie Física i Química incita al sexe i a l'homosexualitat?

Per jordicirach

Con la iglesia hemos topado, i no és la primera vegada, ja és una tònica constant en una religió que utilitza les eines del segle XXI, però que encara continua submergida en la seva bombolla medieval.

Avui amb tot, la notícia (...)

Llegeix més »

Ser jove avui en dia és una professió d'alt risc

Per jordicirach

Ser jove avui en dia no és qualsevol cosa, ja no és allò de “quan ets jove el món et somriurà” o “quan ets jove et vols menjar el món” perquè t'has adonat que cada dia més el món, tal i com està concebut en aquest moments, fa més p (...)

Llegeix més »

El perquè de l'hòstia de Mas

Per jordicirach

Les imatges que oferia TV3 durant la nit electoral del balcó del Majestic, tenien com a protagonista a un Mas amb la cara desencaixada. En aquell rostre es reflectia el seu mar de preguntes i també hi surava la desil·lusió d'un procés que (...)

Llegeix més »

I quan siguem vells?

Per jordicirach

Ara som joves i guapos (sí, sou guapos, no ho dubteu) i encara no tenim arrugues a la vista. Però, potser heu pensat algun cop en quin aspecte tindrem quan siguem vells?

La tendència natural ens diu que conforme vas fent anys, l (...)

Llegeix més »

Protesta publicitària

Per jordicirach

M'ha interessat molt la notícia destacada del digital de LaVanguardia.es sobre les protestes als plafons publicitaris de les carreteres, aquesta notícia explica com una empresa anomenada Voxpressing recull un munt de protestes a la seva web (...)

Llegeix més »
Veure tots els temes