™ Blog universitari de laia_vilafranca, estudiant de Arquitectura (UPC)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Temes de Blog universitari de laia_vilafranca, estudiant de Arquitectura (UPC)


Blosuniversitaris.com és una recopilació d'alguns dels escrits més llegits per la comunitat d'universitaris i universitàries. Pots senzillament començar a consultar-los o veure els autors de la teva facultat. Tot un món de continguts elaborats pels mateixos universitaris al teu abast.

NI CAOS NI DICTADURA; LLIBERTAT I POLÍTICA

Per laia_vilafranca

La política és el tronc que subjecte totes les branques de l’arbre; organitza tots els constituents de la societat. L’economia, la justícia, el progrés i l’educació són doncs aquestes branques que cada teoria política –basant-se en els (...)

Llegeix més »

CANÇONS LLIURES

Per laia_vilafranca

"Cançons lliures" és la versió en català de la mítica "Redemption song" del Bob Marley. A diferència del ritme ràpid que li dóna Inadaptats, el cantautor Cesk Freixes la versiona a rítme lent i amb una guitarra acúst (...)

Llegeix més »

CEMENTIRI BLANC!

Per laia_vilafranca

Un Barça històric al Bernabeu. El plaer de la victòria.CHORREOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!

Llegeix més »

PERFECCIÓ? I PER QUÈ?

Per laia_vilafranca

Pels que creieu en els àngels

Una càlida nit d’estiu, mentre disfrutava de la frescor que desprenia la gespa del jardí i intentava contar –ingènuament- tots els petits focus de llum estel•lar del cel, m’aparegué un à (...)

Llegeix més »

ÈXTASIS

Per laia_vilafranca

Espero que us agradi...

Tot donava voltes, tot girava, tothom es movia a la velocitat de la llum i em mirava… Era l’imant de tota una sala plena d’amants del psichobilly. Les llums en plena intensitat em penetraven en la nin (...)

Llegeix més »

LUJURIA

Per laia_vilafranca

Està en castellà...

Te acuerdas del día que rozaste mi piel por primera vez? Me acariciabas tan plácidamente que parecía que estubiese envuelta con sábanas de terciopelo. Tus movimientos desprendían fuego y tu mirada mucho (...)

Llegeix més »

Diuen que som espanyols “por la gracia de Diós”

Per laia_vilafrancaUna llengua el català, una passió el Barça, un àpat el pa amb tomàquet, una beguda el cava, una dansa la sardana, un paisatge el Penedès, un vent la tramuntana i una cadena TV3.
Espanyola? “Por la gracia de Diós”.

Llegeix més »
Veure tots els temes