™ Blog universitari de LaraLF, estudiant de Periodisme (UAB)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Temes de Blog universitari de LaraLF, estudiant de Periodisme (UAB)


Blosuniversitaris.com és una recopilació d'alguns dels escrits més llegits per la comunitat d'universitaris i universitàries. Pots senzillament començar a consultar-los o veure els autors de la teva facultat. Tot un món de continguts elaborats pels mateixos universitaris al teu abast.

El retorno de Megaupload: ¿rumor o realidad?

Per LaraLF

Las declaraciones de Kim Schmidt sobre la recuperación del popular servicio gratuito de intercambio de archivos han revolucionado nuevamente a la red. Y es que, el fundador de Megaupload conocido como Dotcom va tuitear en su cuenta ofi (...)

Llegeix més »

Trucs per captar viatges alternatius i a bon preu

Per LaraLF

Ets de les persones que es desesperen per trobar les millors ofertes per viatjar? No t'agraden els [b]preus abusius[/b] de les [b]agències[/b]? Continua llegint per descobrir les millors webs on organitzar viatges alternatius i econòmics!

Llegeix més »

Un ampli ventall de programes de formació i treball a l'estranger per al nou any

Per LaraLF

Aquest any 2013 comença carregat de programes de formació i ocupació internacionals per a tots els universitaris que vulguin enriquir la seva carrera professional amb noves experiències. A continuació, teniu una llista de programes organitzats d (...)

Llegeix més »

TVE aposta per l’humor amb el fitxatge de Loulogio, Goyo Jiménez i Bollicao

Per LaraLF

Televisió Espanyola ha incorporat a les seves files a quatre estrelles còmiques d’Internet per a dos nous programes que estrenarà durant els mesos de novembre i desembre. Els youtubers Loulogio, Bollicao, Outconsumer conduiran un n (...)

Llegeix més »

Les millors eines per aprofitar al màxim el temps de treball

Per LaraLF

El temps és un material difícil d’administrar que ha esdevingut un factor clau en el desenvolupament de les nostres vides. Organitzem les nostres activitats diàries en funció de les hores i minuts disponibles i, en moltes ocasions, no sa (...)

Llegeix més »

20 aplicacions imprescindibles per universitaris

Per LaraLF

A l’era de les noves tecnologies, les formes de prendre apunts i estudiar entre els estudiants introdueixen moltes innovacions. Una d’elles és l’ús del telèfon mòbil com al millor aliat per millorar el rendiment acadèmic. Des de ‘Que Cor (...)

Llegeix més »

Guia universitària per estalviar

Per LaraLF

Ets estudiant i has de fer malabars per encaixar el teu pressupost setmanal i mensual? Per a tots aquells que s’identifiquin amb aquest perfil, aquí teniu 8 consells per estalviar diners sense necessitat de convertir-se en uns garrepes.

Llegeix més »

Les universitats catalanes, les més cares d’Espanya

Per LaraLF

El [url=http://www.boe.es/boe/dias/2012/04/21/pdfs/BOE-A-2012-5337.pdf]Decret-llei 14/2012[/url], de mesures urgents de racionalització de la despesa pública en educació, ha trastocat l’equilibri del sistema universitari espanyol. En un p (...)

Llegeix més »

Voluntariat nacional i internacional per a joves

Per LaraLF

Des de ‘Que Corri La Veu’ t’oferim una guia amb les diferents opcions de voluntariat actuals, des de les assistències socials dins l’àmbit municipal als viatges solidaris internacionals.

Voluntariat a la teva localitat

Llegeix més »

Orgasmus: mite o realitat?

Per LaraLF

L'Erasmus és una de les etapes més intenses de la vida universitària i també una de les més mitificades. Les nostres ments relacionen directament aquesta paraula amb '[b]festa'[/b],[b] 'alcohol'[/b] i'[b]sexe'[/b]. Des del 'Que Corri La Veu' vol (...)

Llegeix més »

Carles Castellanos: “La Unió Europea acceptaria favorablement un nou Estat Català”

Per LaraLF

Actualment és vicepresident de l’Assemblea Nacional Catalana, una organització formada per 10.000 afiliats que ha estat el pilar més important en la construcció del procés independentista de Catalunya. Impulsor del nacionalisme català des (...)

Llegeix més »

Els Anti-juliols: una formació alternativa i de franc pels universitaris

Per LaraLF

L’Assemblea de la Facultat de Geografia i Història i el campus Mundet de la Universitat de Barcelona aposten per una iniciativa diferent als cursos d’estiu que ofereix la universitat: els Anti-juliols. Aquests són [B (...)

Llegeix més »

Visto lo Visto TV, el show que triomfa a les xarxes socials

Per LaraLF

450 persones omplen cada dijous a la nit el Teatre Alexandra de Barcelona per gaudir de dues hores de riures i diversió de forma gratuïta. Aquest és el públic de Visto lo Visto, el primer programa de televisió que s'e (...)

Llegeix més »

32 universitaris conviuen a la casa d’estudiants més gran del Regne Unit

Per LaraLF

A Devon (Anglaterra) està situada la Regent House, una llar amb 22 lavabos, quatre cuines i dos sales de dutxes. La propietat és actualment la casa d'estudiants més gran de tota Gran Bretanya, on conviuen 32 joves.
Regent House està formada (...)

Llegeix més »

Els incendis de l'Empordà, els més importants dels últims 26 anys

Per LaraLF

La població catalana ha estat pendent durant aquests dies dels incendis de l’Alt Empordà, que han devastat 14.000 hectàrees de 17 municipis de la comarca. Els dos focs es van iniciar el passat diumenge a la Jonquera i Por (...)

Llegeix més »

Un estil de vida alternatiu i solidari més enllà de la crisi

Per LaraLF

Una enquesta realitzada a 800 barcelonins per l’Institut Opina a càrrec de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) revela que un 59% dels ciutadans acceptaria guanyar menys diners a canvi de treballar menys. Aquesta situació respon a la c (...)

Llegeix més »

ETSAB planta cara a la pujada de taxes universitàries amb la paralització de les actes

Per LaraLF

L’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB) ha decidit retardar el tancament d’actes com a mètode de pressió contra les retallades a la universitat pública. Professors i alumnes de l’escola adjunta a (...)

Llegeix més »

'Etiquetats', el primer programa 'online' en català s'estrena a TV3

Per LaraLF

La Televisió de Catalunya ha estat preparant durant els últims mesos un projecte innovador: el primer espai de llengua catalana en emetre en directe exclusivament via web. 'Etiquetats' és el nom d’aquest magazine d’entreteniment (...)

Llegeix més »

Cinc facultats de la UPC s’uneixen per paralitzar les actes

Per LaraLF

La Universitat Politècnica de Catalunya s’ha convertit en el rival més dur pel govern en la lluita contra la política educativa i les retallades universitàries. Quatre facultats més de la UPC aposten per ajornar les (...)

Llegeix més »

Un ampli ventall de beques universitàries per descobrir

Per LaraLF

Tot i les retallades en educació, aquest curs 2012-2013 segueix comptant amb una bona varietat de beques pels estudiants universitaris. Tothom coneix les beques generals del Ministeri o la beques ERASMUS impulsades per la Unió Europea. Però les un (...)

Llegeix més »

Els estudiants asiàtics se’n riuen de les graduacions

Per LaraLF

Les universitats japoneses estan trencant amb el tòpic de les [url=http://en.rocketnews24.com/2014/03/05/the-japanese-universities-where-graduation-is-one-giant-cosplay-party%E3%80%90photos%E3%80%91/ ]cerimònies de graduació[/url]. A diferència d (...)

Llegeix més »

Sala Montjuïc: sessions de cinema a la fresca a Barcelona

Per LaraLF

Els jardins del Castell de Montjuïc acullen durant l’estiu un esdeveniment únic. Es tracta de Sala Montjuïc, un festival de cinema que aquest any se celebra entre el 29 de juny i el 8 d’agost. Cada dilluns, dimecres i d (...)

Llegeix més »

Un futur millor per les universitats espanyoles

Per LaraLF

La baixa competitivitat de les universitats espanyoles queda patent amb l’absència d’aquestes en els rànquings anuals dels millors centres educatius del món. Les universitats estatals no gaudeixen d’un prestigi internacional (...)

Llegeix més »

'Animals': una explosió de fantasia i romanticisme adolescent

Per LaraLF

El Festival de Cinema de Sitges aposta cada cop més per la producció catalana. Aquesta vigent edició ha estat a l’alçada, oferint nou pel•lícules catalanes en la seva programació. Una d’elles és ‘Animals’, inclosa en la (...)

Llegeix més »

Els estudiants de la UAB es coordinen per combatre les retallades universitàries

Per LaraLF

Aquest divendres dia 1 de juny s’ha celebrat una nova Assemblea Intercampus a la Universitat Autònoma de Barcelona on s’han reunit un centenar d’alumnes per debatre les properes mobilitzacions estudiantils contra les retallade (...)

Llegeix més »

El retorn de Megaupload: rumor o realitat?

Per LaraLF

Les declaracions de Kim Schmidt sobre la recuperació del popular servei gratuït d’intercanvi d’arxius s’han escampat ràpidament per la xarxa. I es que, el fundador de Megaupload conegut com Dotcom va tuitejar al seu comp (...)

Llegeix més »

El Mossos d’Esquadra desallotjen l’ocupació del rectorat de la UB per ordre del rector

Per LaraLF

El passat dijous a les 3 de la matinada, [url=http://www.latele.cat/contrainfos/desallotjament-rectorat-ub-contrainfos]desenes de furgons dels Mossos d’Esquadra[/url] van bloquejar l’entrada al rectorat de la Universitat de Barcelona, on 50 es (...)

Llegeix més »

28-F: l'educació és de tothom, el deute és vostre

Per LaraLF

Aquest dijous serà un dia de reflexió decisiva per a tots els estudiants dels Països Catalans. Com ja sabeu, el 28-F és la data assenyalada pel Sindicat d’Estudiants (SEPC) per sortir novament al carrer a reivindicar els drets fon (...)

Llegeix més »

L'Embassat 2012 porta el millor pop-rock nacional al Vallès

Per LaraLF

Unes 1200 persones han gaudit, aquest dissabte dia 7 de juliol, de 10 hores ininterrompudes de música alternativa a la gespa de la Bassa de Sant Oleguer (Sabadell). Aquest ha estat el públic de l’EMBASSA’T 2012, el Festival Independent d (...)

Llegeix més »

El moviment #AturemEurovegas es consolida a Catalunya

Per LaraLF

L’onada d'oposició contra el projecte de casinos Eurovegas creix cada vegada amb més força a Catalunya. Les negociacions dels governs de Madrid i Barcelona amb el principal accionista de Las Vegas Sands, Sheldon Adelson, han estat (...)

Llegeix més »
Veure més temes de LaraLF, estudiant de Periodisme (UAB)