™ Blog universitari de llollas, estudiant de Química (URV)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Temes de Blog universitari de llollas, estudiant de Química (URV)


Blosuniversitaris.com és una recopilació d'alguns dels escrits més llegits per la comunitat d'universitaris i universitàries. Pots senzillament començar a consultar-los o veure els autors de la teva facultat. Tot un món de continguts elaborats pels mateixos universitaris al teu abast.

Jo Acuso

Per llollas

Be, com diu el títol del tema i emulant l'article del mateix nom de l'escriptor Emile Zola, jo acuso a l'Estat espanyol de tenir deixada de la mà de deu a Catalunya i per a recolzar això donaré una serie de motius...

Jo acuso a (...)

Llegeix més »

Eurocopa 2008

Per llollas

Hola at tots, feia temps que no publicava res al meu blog i m'he dit a mi mateix ... ja és hora que publiquis alguna parida i el primer que m'ha passat pel cap és parlar de la Eurocopa així que ara us fotre una mica la tabarra.

Aque (...)

Llegeix més »

Mmmm.... patates braves!!!

Per llollas

Avui vull parlar de les patates braves, no de la pègina web, sino de les verdaderes patates braves.

Són aquelles delicies que amenitzen les tardes amb els amics, ben acompanyades per la corresponent clara o canya. Quan comencen a ras (...)

Llegeix més »

Aquesta dreta Valenciana

Per llollas

Bé, m'he decidit a publicar aquest tema degut a una nova mostra de tolerència mostrada per la dreta d'aquest país germà nostre anomenat País Valencià.

Es veu que no en tenen prou amb fer el ridícul per tota europa com han fet (...)

Llegeix més »

Independència, com??

Per llollas

A vere, jo trobo que l'inercia normal del nostre pais és la independència, quan parlo del nostre país, parlo de Catalunya i ho dic així perque l'història política de catalunya des de finals del segle XIX camina cap aquí i en el moment que el (...)

Llegeix més »
Veure tots els temes