™ Blog universitari de meele, estudiant de Enginyeria de Camins, Canals i Ports (2n cicle) (UPC)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Temes de Blog universitari de meele, estudiant de Enginyeria de Camins, Canals i Ports (2n cicle) (UPC)


Blosuniversitaris.com és una recopilació d'alguns dels escrits més llegits per la comunitat d'universitaris i universitàries. Pots senzillament començar a consultar-los o veure els autors de la teva facultat. Tot un món de continguts elaborats pels mateixos universitaris al teu abast.

League of Legends, uneix-te a la Lliga de les Llegendes

Per meele

Un nou joc s'está fent lloc dins del món dels jocs d'estratègia, i es mereix un lloc en aquesta secció, es tracta del LoL (League of Legends). Aquest joc, de sistema DotA, és gratuït, sense requeriment de servers pirates, com sol passar en altr (...)

Llegeix més »

Counter Strike 1.6 portable

Per meele

Pels pocs que no coneguin aquest joc, és un shooter en primera persona de caire multijugador, basat en el joc Half-Life. Varies versions existeixen d'aquest joc, des de la versió Counter Strikenline fins a la Counter Strike: Source, totes (...)

Llegeix més »

Ciència ficció, cada cop menys ficció

Per meele

El nou videojoc de la saga Gran Turismo, el GT5, ha sortit per la Play Station 3. La novetat és que incorpora la nova tecnologia introduïda al cinema i a les cases d'alguns afortunats, el 3D. Amb un televisor adaptat, amb les seves re (...)

Llegeix més »

GameLab 2011 – Barcelona

Per meele

Del 29 de Juny al 1 de juliol va ser la GameLab, la fira internacional del videojoc, a Barcelona. En coneixer que es faria a la plaça Espanya, pensava que seria a la fira de Barcelona. Sorpresa va ser la de molts quan ens varem enterar que era al no (...)

Llegeix més »

Vot útil? Per a partits inútils...

Per meele

A setmanes de les eleccions, a l'inici d'aquesta campanya electoral que ve precedida de la pol·lèmica del Barça-Madrid, els candidats comencen a moure's, tots amb la seva típica parafernàlia barroera disfressada amb objectius i promeses idealist (...)

Llegeix més »

Children Of Bodom tornen a Espanya

Per meele

La banda finesa de Melodic Death Metal Children Of Bodom, liderada per Alexi Laiho, torna a trepitjar terres espanyoles, després de 5 anys des de l'últim concert a Barcelona. És habitual veure com els grups de metal finesos fan gires per Europa se (...)

Llegeix més »

Vot nul, la millor opció

Per meele

Una gran quantitat de protestes s'han generat a llocs cèntrics de moltes de les ciutats de l'estat. Organitzades, la majoria, per Internet, la major afluència és de joves. Amb el lema “indignados”, la població vol mostrar el seu rebuig front (...)

Llegeix més »

Sonata Arctica a Barcelona

Per meele

En poc més d'una setmana... divendres, dia 11 de Març; la banda finesa Sonata Arctica torna a trepitjar terres barcelonines per a presentar novament (si, ja ho van fer a l'inici de l'any passat) el seu últim album, The Days of Grays. S'obriran les (...)

Llegeix més »

Això, senyor Mas, és passar-se

Per meele

S'ha anunciat el nou preu de la T-10 de Barcelona. Ni més ni menys que 9 euros la d'una zona. Com si no fos prou, el metro nocturn del dissabte i vigílies de festiu perilla. És a dir, retallen servei i l'usuari assumeix tot el dèficit. Us indigna (...)

Llegeix més »

Massa alumne per tan poca cadira

Per meele

Dilluns dia 12 de setembre, Campus Nord de la UPC, a Barcelona, l'aula B4002 s'ha sobresaturat d'alumnes. Tant a les 9h com a les 12h, el grup 20 de 3er d'Enginyeria de Camins, Canals i Ports s'ha vist obsolet a causa d'una aula amb insuficient espai (...)

Llegeix més »

Desperta Ferro! Vol.3 i vol.4

Per meele

Ja són els CDs Desperta Ferro! Vol. 3 i Vol. 4 enllestits per a descarregar. Desperta Ferro! és una iniciativa de Viva Puluba, plataforma que es dedica a impulsar els grups de música rock i metal locals i ajudar-los a fer-se un lloc al món salvat (...)

Llegeix més »

COB - The Ugly World Tour 2011

Per meele

Com ja es va publicar al Que Corri La Veu, el passat 7 de maig la banda finesa Children Of Bodom tocava a Barcelona, a la sala Razzmatazz. L'apertura de portes estava planejada a les 19:00h, però, com a bons fans, hi havia un petit grup de gent fent (...)

Llegeix més »

Islàndia? Què se n'ha fet d'aquell lloc on...?

Per meele

Aquesta època serà recordada com la època de la crisi econòmica, l'explosió de la bombolla, les revolucions àrabs... Un moment, els països àrabs estan en revolució, això ho sap tothom (els mitjans de comunicació ja se n'encarreguen) però, (...)

Llegeix més »

Barcelona

Per meele

Estic enamorat de la meva ciutat. Si, ho reconec. Barcelona m’enlluerna, em captiva, em deixa bocabadat. Ja sigui a la immensitat de la diagonal, o ja sigui al laberint de ciutat vella. A Barcelona és molt fàcil trobar un racó nou, perdre’s pe (...)

Llegeix més »

ley de murphy

Per meele

Te despiertas y miras el reloj. Cuesta asimilar que te has dormido y el jefe te va a matar. Te levantas corriendo, te sacas el pijama y te metes en la ducha. Al abrir el grifo sin comprobar la temperatura del agua, recuerdas que no has encendido el c (...)

Llegeix més »

El Papa de Roma, que es quedi a Roma

Per meele

Al arribar el Papa Benet XVI a Espanya, va comentar que hi havia masa laïcitat. Doncs jo penso que hi ha massa catolicisme; masses seguidors d'aquesta, deixeu-me que ho diguí així, entitat “sense ànim de lucre” anomenada església. Una esglé (...)

Llegeix més »

Matar

Per meele

Matar. Tengo ganas de matar. Estoy ansioso, tengo sed de sangre. Me pongo mi mejor vestido para la ocasión, pues es especial. Jamás antes había tenido esas ansias de matar que solo se sacian con sangre tibia y ese último sofoco. Al principio cues (...)

Llegeix més »

De ilusiones también se vive

Per meele

Que alegría da cuando depositas tu ilusión en una hucha. Y más cuando no sabes a que irá destinada esa moneda. Tu acercas la moneda de 1 o 2€ a la ranura pensando, ¿será Finlandia? ¿O talvez Francia?¿Y un Interrail? Pero que más te da. En (...)

Llegeix més »

Famosos...

Per meele

Pruebas concluyentes de que para ser famoso no se necesita, ni mucho menos, ser inteligente (ni para ser presidente de la primera potencia mundial).

Pipi Estrada asegura haber estado con unas 3000 mujeres. Pipi no sabe que ver porno no se (...)

Llegeix més »

Lost+Brain

Per meele

Dado que esta semana es la XVI edición del salón del manga, aprovecho para hacer la crónica de una série poco conocida que me fáscina: Lost+Brain. ¡Atención, especialmente, amantes de Death Note! , su temática es exáctamente igual (algunos l (...)

Llegeix més »
Veure tots els temes