™ Blog universitari de Mir_Francs, estudiant de Comunicació Audiovisual (UPF)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Temes de Blog universitari de Mir_Francs, estudiant de Comunicació Audiovisual (UPF)


Blosuniversitaris.com és una recopilació d'alguns dels escrits més llegits per la comunitat d'universitaris i universitàries. Pots senzillament començar a consultar-los o veure els autors de la teva facultat. Tot un món de continguts elaborats pels mateixos universitaris al teu abast.

4 regalos que debes evitar hacer a toda costa

Per Mir_Francs

Llega la Navidad. Las calles se llenan de luces, la ilusión  flota por el aire, suena Mariah Carey a todas horas... ¿Qué puede ir mal?
[b]Las navidades son una época logísticamente complicada[/b]: debes ser encantador y lucir modelitos mi (...)

Llegeix més »

¿Qué piensan los Reyes Magos sobre tu casa?

Per Mir_Francs

Felicidades amigos lectores, lo hemos conseguido. Hemos sobrevivido las fiestas sin ninguna asfixia por turrón,  sobredosis de villancicos y/o  fratricidio. Entiendo que muchos de vosotros estaréis de exámenes y que entre comida y comida tocaban (...)

Llegeix més »

Los 10 mandamientos no escritos de Skype

Per Mir_Francs

Hay que reconocer que la tecnología nos ha puesto las cosas mucho más fáciles. Ya no hace falta que sepamos leer mapas, ordeñar vacas o lamer sellos (aunque esto último tan complicado no es pero nunca se sabe). Pero no todo es tan sencillo, hay (...)

Llegeix més »

Les 8 normes socials per xatejar amb dignitat

Per Mir_Francs

Internet ens ha portat moltes coses bones, el "ets l'usuari un milió", el "necessites l'última actualització de Java per veure el contingut" o el "Sí, sóc major de 18". Quin món tan meravellós el que se'ns ha desvetllat en els últims anys, oi (...)

Llegeix més »

Els que anem en transport públic som una raça superior

Per Mir_Francs

Les universitats d'aquest país no tenen res a veure amb les universitat americanes.  No hi ha germandats, ni gespa, ni papes i mames deixant els nens als [i]dorms [/i](les residències on es folla molt i es beu en gots vermells) dient: "Ale, fill m (...)

Llegeix més »

Els 3 tipus de preuniversitaris i els seus pares

Per Mir_Francs

Aquest és un article periodístic seriós. Ara és aquell moment on sonaria música greu i sobre un fons negre apareixerien les lletres: "[u]Basat en fets reals[/u]".

La setmana passada vaig tenir la sort, l'orgull i el plaer (noti's el s (...)

Llegeix més »

Els 10 manaments no escrits d'Skype

Per Mir_Francs

S'ha de reconèixer que la tecnologia ens ha posat les coses molt més fàcils. Ja no fa falta que sapiguem llegir mapes, munyir vaques o llepar segells (tot i que això últim no és tan complicat, però mai se sap). Però no tot és tan senzill, hi (...)

Llegeix més »

10 consells (reals) sobre l'amor

Per Mir_Francs

Que maca és la primavera, oi? Floreixen els arbres (i amb ells la meravellosa al·lèrgia), comença a fer calor però aleshores plou i després torna a fer calor fins que et constipes, surten els animalets*... És, sens dubte, la millor època de l (...)

Llegeix més »

4 regals que has d'evitar sigui com sigui

Per Mir_Francs

Arriba el Nadal. Els carrers s'omplen de llums, la il·lusió flota per l'aire, sona Mariah Carey a totes hores... ¿Què pot anar malament?

[b]Nadal és una època logísticament complicada[/b]: has de ser encantador i lluir modelets ment (...)

Llegeix més »

Què pensen els reis mags de casa teva?

Per Mir_Francs

Felicitats amics lectors, ho hem aconseguit. Hem sobreviscut les festes sense cap asfixia per turró, sobredosi de nadales i/o fratricidi. Entenc que molts de vosaltres estareu d'exàmens i que entre àpat i àpat us tocaven un par de fulls d'apunts (...)

Llegeix més »
Veure tots els temes