™ Blog universitari de MisterMarrako, estudiant de Química (UAB)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Temes de Blog universitari de MisterMarrako, estudiant de Química (UAB)


Blosuniversitaris.com és una recopilació d'alguns dels escrits més llegits per la comunitat d'universitaris i universitàries. Pots senzillament començar a consultar-los o veure els autors de la teva facultat. Tot un món de continguts elaborats pels mateixos universitaris al teu abast.

Everything is illuminated

Per MisterMarrako

My legal name is Alexander Perchov but all of my friends dub me Alex, because this is much more flaccid to utter. I am unequivocally tall. I do not know any women taller than me. The women who are taller than me, are lesbians for whom 1969 was a m (...)

Llegeix més »

Aquest any em passo al cel!!!!

Per MisterMarrako

Desde petit sempre havia simpatitzat amb l'infern... no sabia ben bé el perquè fins que em vaig fer gran i llavors ho vaig entendre tot molt més bé: sempre te'l pinten amb orgíes desenfrenades, beguda a granel, una miqueta de sadomasoquísme p (...)

Llegeix més »

Marrako Sound was there : Concertàs d'Epica i entrevista frustrada

Per MisterMarrako

Impressionat, apocalíptic, sublim... tots aquests adjectius i molts més serveixen per definir el concert d'Epica que es va poder gaudir aquest passat dissabte 7 d'abril al pavelló municipal d'esports a Cambrils. Unic concert a Espanya en aquest (...)

Llegeix més »

Conviure amb el risc : Una experiència brutal

Per MisterMarrako

Mas allá de los cristales, hay una tribu de bacteriaaaaas.... Això canten los Delinquentes a la seva canço "Uno más", però de fet no cal anar a l'exterior per sentir-nos amenaçats.... En la majoria de pisos d'estudiants ( sobretot els habit (...)

Llegeix més »

Grans timus del s.XX : L'autòpsia de l'extraterrestre de Roswell

Per MisterMarrako

Corria la primera setmana de juliol de l'estiu de 1947 quan el granjer Mack Brazel va descobrir en el seu ranxo a Nuevo México les restes del que semblava un objecte volador que en aquell moment no va identificar... remanant per allà també va tro (...)

Llegeix més »

SMS literari : Un divendres atípic

Per MisterMarrako

De vegades reps un SMS que remou el teu interior, i avui n'he rebut un. L'autor d'aquesta petita gran obra literaria és Ferran "Titot" Serrallonga i diu així :
Avui es un dia estrany, no tinc cap sensació a l'estómac de sobre-esf (...)

Llegeix més »

II Consell de Químics Savis

Per MisterMarrako

Demà, dissabte 17 de març del 2007, es celebra a la capital de la Catalunya Central, o sigui Manresa, el XXXIII Congrés de Químics Savis de la història, el segon del segle XXI.
Cal recordar que els Químics Savis són els descendents dire (...)

Llegeix més »

Ben aviat.... El caçador de sargantanes

Per MisterMarrako

Si si, ho heu llegit bé. D'aquí molt poc un nou programa de la britànica BCBD, cedit a Ràdio Voltregà, causarà que molts de vosaltres us poseu les xiruques que teniu oblidades a l'armari i us llanceu a les profunditats més inhòspites dels b (...)

Llegeix més »

Steve Gambalshort strikes back!!! JuoOOoJUooOJUOJuooOO

Per MisterMarrako

Ja són tres les grans aventures viscudes per l'intrèpit...l'únic... l'autèntic...Steve Gambalshort. Després dels atacs soferts per la sargantana de cua llarga, el nostre heroi ha agafat el micro de nou (no hi ha pressupost per càmeres!!!), h (...)

Llegeix més »

Fauna Ibèrica : Un camell molt intel·lectual

Per MisterMarrako

... Sense comentaris... només fer esment que els Mossos d'Esquadra inicialment es pensaven que era una broma

Llegeix més »

Inaguració pseudo-oficial del blog de Mister Marrako

Per MisterMarrako

Sense cinta, ni tisores, ni catifa vermella, sense periodistes ni fotògrafs, sense polítics ni la benedicció de cap bisbe, sense ampolles de cava ni pastetes... malgrat tot i això, hem decidit tirar la casa per la finestra i inagurar aquest bl (...)

Llegeix més »
Veure tots els temes