™ Blog universitari de oriol, estudiant de Periodisme (UAB)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Temes de Blog universitari de oriol, estudiant de Periodisme (UAB)


Blosuniversitaris.com és una recopilació d'alguns dels escrits més llegits per la comunitat d'universitaris i universitàries. Pots senzillament començar a consultar-los o veure els autors de la teva facultat. Tot un món de continguts elaborats pels mateixos universitaris al teu abast.

Si Dios fuera patata brava, sería una brava del Bar Tomás

Per oriol

"La pregunta es obligada. ¿Cómo un modesto bar de Sarriá, sin decoración lujosa y sin aparato de televisión ha triunfado? En este libro descubrirán sus secretos, conocerán a la gente que han hecho posible este pequeño milagro empresa (...)

Llegeix més »

Un espía se convierte en lider de los ecologistas británicos

Per oriol

Esta es la historia de un ecologista que resultó no serlo. Mark Kennedy fue durante siete años el más activo de los ecologistas británicos. Hasta que los verdes descubrieron que era un policía-espía, que utilizaba un apellido falso (Stone). Cua (...)

Llegeix més »

Objetivo: Birmania

Per oriol

Uno de los mejores viajes que he hecho. Sin duda, Birmania. A diferencia de otros países del sureste asiático, como Tailandia o Vietnam, la Unión de Myanmar (así se llama oficialmente el país) es un destino que aún está prácticamente virgen.< (...)

Llegeix més »

Papas arrugadas con mojo picón

Per oriol

Pels que volgueu descansar de patates braves durant una setmaneta, adjunto una nova recepta:

Papas Arrugadas!

Alimentos Base: Patata-Papa
Dificultad: Fácil
Tiempo preparación: 45 min.
Comensa (...)

Llegeix més »

Bloger de Niro ¿Lo pillas?

Per oriol

De la mano de Alfonso Aller y Manuel Martínez Soler llega Bloger de Niro, un blog ideal para echarse unas risas. En este blog podemos ver ilustraciones basadas en un humor poco evolucionado, pero muy convincente. Merece la pena una visitilla!
(...)

Llegeix més »

Fotos curioses de Google Streetview

Per oriol

Recomanable la visita a la web http://9eyes.tumblr.com/ , que recull una selecció d'imatges curioses captades pel cotxe de Google Streetview, que inclouen des de jardiners indignats a delinqüents armats, prostitutes de totes les nacionalitats, i al (...)

Llegeix més »

Despíderman, el super-héroe del paro

Per oriol

La gente de El Jueves no se cansa de alegrarnos la vida con sus joyas. Para muestra, su última portada. Tronchante.

http://www.eljueves.es/2011/02/07/despiderman_superheroe_del_paro.html

Llegeix més »

Estas navidades, regala chorizos Gürtel

Per oriol

La vida de la familia Gürtel ha sido jalonada por la tragedia. En 1939 el general Franco alcanza el poder. Como consecuencia, todo el dinero de la República -que mi abuelo guardaba en el colchón- no valía un real.

Por suerte, mi abu (...)

Llegeix més »

"Vendo costo del 'gueno"

Per oriol

Marketing.

Gran campanya viral ideada per un creatiu de Badalona (Marcos R.I.) que ha aconseguit convertir el tràfic de drogues a menors en una obra d'art de la publicitat postmoderna.

Croquis adjunt

Llegeix més »

El segrest

Per oriol

Un grup de radicals aragonesos ha segrestat a "Fluvi", la gota valiente de la Expo Zaragoza 2008.

Llegeix més »

Jubilado alemán, atrapado en su sótano tras tapiarlo por dentro

Per oriol

Un jubilado alemán que quería sellar la entrada a su sótano terminó encerrándose en él, dijo el jueves a Reuters un portavoz policial.

El anciano, ciudadano de Jena, le dijo a la policía que sólo notó el error una vez que su traba (...)

Llegeix més »

Comic Sans Criminal

Per oriol

We are here to help you. Així comença aquesta web, que pretén il·luminar a tots aquells que alguna vegada han fet servir la tipografia "comic sans" en contextes inadequats.

La "comic sans" és, probablement, la font més odiada (...)

Llegeix més »

Ho haveu vist?

Per oriol

Aquest cap de setmana em van deixar un carnet i vaig anar al Camp Nou a veure el Barça. Vaig al·lucinar quan dos avis (socis de tota la vida) van començar a engegar-se a crits enmig del gol sud. Un d'ells (avi número 1) havia estat maleïnt dura (...)

Llegeix més »

Se envían la misma salchicha por correo durante 54 años

Per oriol

FONT: Diario Qué!

Flora Zimbelman, una anciana estadounidense, lamentó la muerte de su hermana Rose, con quien mantuvo durante 54 años una inusual correspondencia: una salchicha. La broma la inició Flora, metiéndole a su hermana u (...)

Llegeix més »

Wikileaks, els videojocs

Per oriol

Probablement, una de les poques coses que faltaven a tota la història de les filtracions era que comencessin a apareixer videojocs en honor a tota la pols que s'ha aixecat.

Aquí tenim dues mostres: Wikileaks, the game, et permetr (...)

Llegeix més »

Google en negre

Per oriol

Si Google canviés el fons de pantalla i el posés de color negre, es calcula que s'estalviarien uns 750 megawatts/hora. Per això han creat el blackle, que ve a tenir exactament les mateixes funcions que la versió en blanc però que, obviament, t (...)

Llegeix més »

Previously on Prison Break

Per oriol

Quan pensava que ja havia superat l'addicció a Lost (Perdidos), apareix una nova serie perfecte per fer-me la vida impossible: Prison Break. Com totes les que últimament triomfen compleix quatre requisits bàsics, inspirats en el porno convenciona (...)

Llegeix més »

Superdotats...

Per oriol

Si serveix per vendre condons...

Llegeix més »

Berlusconi, sense dents

Per oriol

Silvio Berlusconi és un tot un personatge. No hi ha dubtes al respecte. Diu la llegenda que va començar fent de pianista en vaixell, i encara hi ha qui es pregunta com pot ser que amb tant poc temps hagi aconseguit ficar-se tota Italia i part de l' (...)

Llegeix més »

Las autoridades de tráfico de Australia relacionan el exceso de velocidad con la falta de masculinidad

Per oriol

"Conduces deprisa. Nadie cree que la tengas grande". Ése es el lema empleado por una campaña de tráfico australiana para intentar reducir las muertes en la carretera. El gancho es relacionar el exceso de velocidad y los alardes de masculinidad c (...)

Llegeix més »

"Breaking Bad", o com complicar-se la vida

Per oriol

De la mà de Vince Gilligan, coproductor de la mítica X-files, Breaking Bad és una de les millors sèries actualment en emissió. El protagonista, Walter White, és un professor de química de 50 anys a qui se li complica la vida de m (...)

Llegeix més »

Anuncis que fan riure

Per oriol

Aquí van alguns exemples de creativitat publicitaria!

http://spyrestudios.com/hilarious-print-ads/

Llegeix més »

Avatar, o l'art de barrejar coses

Per oriol

Ahir finalment vaig anar a veure Avatar. És d'admirar, perquè el director ha aconseguit fer una pel·lícula barrejant tot el que sembla que ha funcionat fins ara al cine comercial. Deixant a banda el la realització impecable dels efectes especial (...)

Llegeix més »

No pulses F5

Per oriol

Sobretodo, no lo hagas!

http://www.orangizer.com/

Llegeix més »

Lost Highway

Per oriol

Aquest finde em vaig motivar a veure Carretera Perdida, de David Lynch, una d'aquestes pel·lícules que després quan s'acaba dius "eing?" -com gairebé totes les que ha fet, d'altra banda...- Recordo que a la facultat ens la posaven com a exemple d (...)

Llegeix més »

Mor l'avi del "Filiprim"

Per oriol

No me'n puc estar de fer un petit homenatge a Llàtzer Escarceller, una autèntica llegenda que ha mort avui a l'edat de 96 anys. L'home era peça bàsica, entre d'altres, de dos dels pilars bàsics de la cultura televisiva d'aquest país: El "Filipr (...)

Llegeix més »

Entendre el món amb una gràfica

Per oriol

Gapminder és una eina que ens ajuda a entendre la realitat del món i la seva evolució fins a la situació actual. La idea és simple: Gràfiques que es mouen en dos eixos (com les de sempre) relacionades amb el pas dels anys, els països del món (...)

Llegeix més »

Per si algú no sap a qui votar...

Per oriol

Potser algú encara no ha vist aquesta web, on després de contestar una serie de preguntes et donen una orientació, per si no la sabies, del partit al que suposadament ets més proper. Pena que no surtin el Partit Carlí de Catalunya, el Front Cata (...)

Llegeix més »

Spots electorals, gran exposició!

Per oriol

Molt recomanable aquesta exposició, on podreu veure autèntiques fricades fetes en nom de la democràcia.

http://www.SpotsElectorales.com

Al Palau de la Virreina fins el 24 de setembre

Llegeix més »

Diccionario Bravil

Per oriol

Alters:

_Erik: Mítico alter, de los más veteranos, famoso por su aterciopelada voz y su amor por Vito.

Àguila: Alter que un mítico usuario creó para defenderse. Murió hace tiempo, aunque su legado perdura.

(...)

Llegeix més »
Veure més temes de oriol, estudiant de Periodisme (UAB)