™ Blog universitari de Serveis, estudiant de Ciencia Política i Gestió Pública (UAB)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Temes de Blog universitari de Serveis, estudiant de Ciencia Política i Gestió Pública (UAB)


Blosuniversitaris.com és una recopilació d'alguns dels escrits més llegits per la comunitat d'universitaris i universitàries. Pots senzillament començar a consultar-los o veure els autors de la teva facultat. Tot un món de continguts elaborats pels mateixos universitaris al teu abast.

Tots som bisexuals. O no?

Per Serveis

Diversos estudis i teories han intentat, al llarg de la història, treure l'entrellat al tema de la bisexualitat. Hi ha des dels que diuen que, en el fons, tots som bisexuals, fins a aquells que creuen que la bisexualitat és una (...)

Llegeix més »

Lligar a l'estil gay

Per Serveis

Darrerament més que mai, em sol passar que diversos aspectes de la meva vida sexual coincideixen bastant amb escenes de la sèrie Sexe a Nova York, i des de fa uns quants dies jo i les meves amigues estem discutint formes de lligar tal com Carrie Br (...)

Llegeix més »

Simis

Per Serveis

Els Bonobos són petits, amb cares fines i negres, llavis molt rosats i acostumen a caminar llargues distàncies en posició bípeda. S'assemblen molt als Ximpanzés però són una espècie totalment diferent.

Aquesta espèci (...)

Llegeix més »

Edimburg, mare dels escocesos

Per Serveis

Per començar diré que vaig poder embarcar-me en l'aventura d'estar tres setmanes a Edimburg gràcies a una beca del Ministeri, l'anomenada "Beca Mec".

Quan vaig arribar allà després d'unes dues hores i mitja de vol vaig pensar que mai (...)

Llegeix més »

Seduir o no seduir, aquest és el dilema

Per Serveis

Abans de començar a parlar sobre el tema, em sembla important que ens posem d'acord sobre que és el que significa seduir, que no és altra cosa que l'art o la capacitat que tenim de captivar, d'atreure i convèncer l'altre.

Per aconsegui (...)

Llegeix més »

Què volen de tu les empreses?

Per Serveis

Què volen les empreses de mi? O dit d'una altra manera, quines qualitats he desenvolupar per enfrontar-me al mercat de treball? Potser aquestes són les preguntes clau en afrontar no només la recerca de feina, sinó també la teva formació. Perqu (...)

Llegeix més »

Càmera en mà amb el Carnet Jove

Per Serveis

T'agrada retratar tot el que es mou al teu voltant? On poses l'ull poses la càmera? T'agrada informar? Doncs això t'interessa! El Carnet Jove busca un/a reporter/a perquè cobreixi els actes més importants del carnet per excel·lència dels jov (...)

Llegeix més »

Alerta estafes

Per Serveis

ACN és una empresa fundada el 1993 als EUA i ha anat expandint-se a altres països.

Es basa en un sistema multinivell, un sistema de venda directa que permet als particulars convertir-se en distribuïdors directes d'empreses que no utilit (...)

Llegeix més »

Becaris al poder, com forçar l'empresari per quedar-se a plantilla

Per Serveis

Com a graduat social estic vivint moltes experiències que més enllà de professionals també ho són personals. La meva curiositat m'ha fet conèixer per primera vegada la figura d'un becari a un assalariat amb tots els drets que això comporta (in (...)

Llegeix més »

Desmontant 'ni-ni'

Per Serveis

Et sents identificat o més aviat ofès quan es parla de la 'generació ni-ni (' ni estudia ni treballa ')? Et sembla que és un estereotip fals o veritable? Perquè el cert és que aquesta catalogació que va néixer des d'un programa de televisió (...)

Llegeix més »
Veure tots els temes