™ Blog universitari de soniambula, estudiant de Infermeria (UIC)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Temes de Blog universitari de soniambula, estudiant de Infermeria (UIC)


Blosuniversitaris.com és una recopilació d'alguns dels escrits més llegits per la comunitat d'universitaris i universitàries. Pots senzillament començar a consultar-los o veure els autors de la teva facultat. Tot un món de continguts elaborats pels mateixos universitaris al teu abast.

Petits plaers de la vida: 4rt fascicle LA DUTXA

Per soniambula

Dutxar-te després d'uns dies de treva!!
Personalment no ho experimento gaire sovint, no us penseu el que no és! Però algun cop que m'ha passat, ajuntar-me un parell de dies (de pagès, com diuen els mallorquins) sense fer-ho, llavors qua (...)

Llegeix més »

Petits plaers de la vida (primer fascicle):

Per soniambula

heu provat mai de rentar-vos les dents dins de la dutxa?? a mi m'agrada molt la sensació, et queda la boca més neta, les dents més blanques i una frescor més duradera! sembla un anunci de dentrífic! la meva pregunta és: quina diferència hi ha (...)

Llegeix més »

Petits plaers de la vida: EL PALILLOS DE LES ORELLES

Per soniambula

Diuen que és dolent per la salut, però el fet de burtxar-me les orelles amb aquest palets de plàstic i cotó... mmm'encanta! m'estaria hores! Crec que qualsevol hora és bona, i he arribat a la conclusió que, fins i tot, aquest plaer m'ha crea (...)

Llegeix més »

Cabronades de la Vida! 1er fascicle i espero que no es repeteixi!

Per soniambula

Pues això! treballar el puto dissabte de pascua! a veure qui em supera! quan tothom té festa, tothom està dormint, i es llevarà a les 17h amb ressaca, la soniambula s'aixeca aviat, posa els carrers a terra per quan comenci l'activitat d'un dia (...)

Llegeix més »

petits plaers de la vida: 6è fascicle "LA LLUM"

Per soniambula

Quina alegria em dóna això de sortir de la feina a les 20h i estiguem en plena llum solar... no us omple de vida?? a mi em dóna un bon rollo excepcional, em passo tot l'hivern desitjant que arribi aquest moment. Gaudiu de tot això que dura molts (...)

Llegeix més »

Per Sant Valentí...

Per soniambula

... timos mil! això és un crit a tots aquells que esteu indecisos de si aquest dia és una farsa, a que us ho creieu que és un enredabobos! realment té història aquest dia?? si, ja me la imagino, segur que deu tenir fons publicitari al darrera. (...)

Llegeix més »

RETOCS...

Per soniambula

DIGUEM NO AL COI D'AUTORETRATS QUE ES PENJA CERTA GENT, POSANT EL MILLOR ANGLE DEL SEU JETU, DESPRÉS UN BON RETOC AL PHOTOSHOP I TOT PER SEMBLAR EL QUE NO SÓN.

Llegeix més »

Dr! Dr! és molt greu???

Per soniambula

sempre m'havia pensat que els de patatabrava s'havien equivocat al fer aquest emotoiconos, que n'hi havia 2 de repetits: Em pensava que els tenien per no descompensar!
Braveros perdoneu-me per malpensar d'aquesta creaci (...)

Llegeix més »

BLOG PREGUNTA

Per soniambula

quan aquest blog ja no sigui de prova, és a dir, arribi a la realitat de Patatabrava, ens borrereu els posts escrits fins ara? aviseu-m'ho per què llavors ja no em faré els blogs tan ben currats i ben parits que faig! ja sabeu Déus de Patatabrav (...)

Llegeix més »

(no apte per escrupulosos) Petits plaers de la vida: 3er fascicle

Per soniambula

Anar a cagar i quan t'aixugues el cul no embrutis el paper higènic!! són les cagades perfectes, així no se t'irrita, suposo que ho haureu comprovat!

Llegeix més »

Petits plaers de la vida: 5è fascicle " el plat ja està servit"

Per soniambula

m'encanta arribar a casa, després d'una dura jornada laboral, i trobar-me el menjar a punt per començar a endrepar! jo no sóc garie menjadora, no disfruto menjant com altres persones, però quan tinc gana, tinc una necessitat per cobrir, per qu (...)

Llegeix més »

Un discurs vital: Steve Jobs

Per soniambula

És un relat molt interessant del creador de l'empresa Apple. Ensenya d'on treure les forces en les pitjors condicions. Realment admiro aquest tipus de gent, espero algun dia pensar així de la vida:

"El primer relato es acer (...)

Llegeix més »

pupum pupum pupum

Per soniambula

no sé si heu vist l'anunci de vodafone que surten persones només dient "pupum pupum"?? Doncs no sé què em passa amb aquest anunci que sempre me'l quedo veient com hipnotitzata... no sé, tinc una sensació entre por i admiració, em quedo enc (...)

Llegeix més »
Veure tots els temes