™ Blog universitari de Tjenek, estudiant de Història (URV)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Temes de Blog universitari de Tjenek, estudiant de Història (URV)


Blosuniversitaris.com és una recopilació d'alguns dels escrits més llegits per la comunitat d'universitaris i universitàries. Pots senzillament començar a consultar-los o veure els autors de la teva facultat. Tot un món de continguts elaborats pels mateixos universitaris al teu abast.

Lletra de la cançó LA PATATA, de LA TRINCA

Per Tjenek

Ni evolucionistes, ni creacionistes, ni geocentrics ni re de re! Tots patateros!! Ilustrem-nos amb les ensenyances d'aquests genis de la lírica:

Mulata!

Diu la teoria de l'evolució,
que venim dels micos, QUINA ABE (...)

Llegeix més »

"CALAVERA" MEXICANA DEL "DIA DE LOS MUERTOS"

Per Tjenek

Per aquestes dates a Mèxic, són tradicionals, junt amb els dolços amb formes d'esquelets, els altars pels familiars morts (que a la nit del 31 venen a visitar els vius) i tota mena d'elements festius, les "calaveras" dedicades (...)

Llegeix més »

BURNS I SUS MOCASINES SALTARINES

Per Tjenek

Sé que cada cual tiene su afición.
Yo cazo para elaborar un vestuario re-sul-tóoon.

Y lo ven, ya lo ven, el gorila sienta bien.
Mi chaqueta no se agrieta, es de auténtica jineta.
Éste es mi siamés, imagen doy de m (...)

Llegeix més »

RECHICERO-Terry Pratchett (fragment amb els 4 jenets de l'Apocrilipsis)

Per Tjenek

El posadero se movía como en sueños. Sabía que tenía clientes, incluso había hablado con ellos, los veía sentados en torno a una mesa junto a la chimenea, pero si alguien le pedía que describiera con quién había hablado o qué había visto, (...)

Llegeix més »

COSES VERGONYOSES O PENOSES QUE ENS HAN PASSAT AL COLE

Per Tjenek

Teniu algun obscur secret d'infantesa? sempre heu volgut proclamar als 4 vents que "havieu estat vosaltres"? voleu compartir alguna anècdota del cole, per riure tots un rato? Ara és el moment!! Començo jo:
Quan tenia deu anys o (...)

Llegeix més »

ES COMPRA UN GOS I EL MATU....

Per Tjenek

Holaaaa, torno a ser jo...li he agafat el gustillu...Les 6 de la tarda, em truquen per un altre avís d'abandó caní: un cadell de pastor alemà d'uns dos mesets ha estat trobat "porai"...ja hi tornem a ser! De veritat, de veritat, que (...)

Llegeix més »

A LA FACULTAT DE LLETRES EM TRACTEN COM ALS PARVULITUS

Per Tjenek

Aprofitant que ja comença el nou curs, em tornen a venir al cap reminiscències d'allò que va ser l'any passat...i com ha canviat la Uni des que vaig començar a estudiar! recordo aquells dies en que si no podies anar a classe, no passava res, et (...)

Llegeix més »

Ariel Santamaria a A3

Per Tjenek

Ahir al vespre no podia creure el que veien els meus ulls: al programa de l'A3 que porta per nom "Ven a cenar conmigo" ha entrat com a participant de la setmana el nostre estimat conseller Ariel Santamaria (de la CORI).
El programa (...)

Llegeix més »

Començo un intent de campanya nadalenca

Per Tjenek

Aquest any he decidit que faré alguna cosa més amb la protectora d'animals amb que tinc més contacte, que és actualment la de Murcia, doncs d'allí va sortir el Montgomery.
Aquest any enviaré un paquet, en plan Reis Mags, amb mantes, al (...)

Llegeix més »
Veure tots els temes