™ Blog universitari de uri.ustrell, estudiant de Educació Infantil (UAB)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Temes de Blog universitari de uri.ustrell, estudiant de Educació Infantil (UAB)


Blosuniversitaris.com és una recopilació d'alguns dels escrits més llegits per la comunitat d'universitaris i universitàries. Pots senzillament començar a consultar-los o veure els autors de la teva facultat. Tot un món de continguts elaborats pels mateixos universitaris al teu abast.

Ranking de Sous per carrera universitària

Per uri.ustrell

"Què se'n farà de mi?", "Com em guanyaré la vida?", "Em guanyaré la vida?"... Aquestes són preguntes que ens fem durant el nostre pas per la universitat. I la més important: "[b]Quan guanyaré?[/b]".

Nosaltres també som universitari (...)

Llegeix més »

10 llocs per cardar a la universitat

Per uri.ustrell

Tots hem notat l'eixam d'hormones que corre per la uni. No passa un sol dia sense que ens agafi un moment de calentor provocat per una mirada, un tocament o una invitació directament sexual. Més que sovint ens trobem en un moment d' "[b][url=http:/ (...)

Llegeix més »

Mètode per fer amics en 3 dies

Per uri.ustrell

Per fi a la universitat! La terra promesa de les llibertats socials. S'han acabat es problemes i les inseguretats a l'hora d'encaixar? És veritat que aquí tothom va a la seva? En part sí que ho és. Però, per altra banda, [b]ningú vol estar sol (...)

Llegeix més »

El 67% de les pràctiques NO són remunerades

Per uri.ustrell

Els tertulians es queixen a totes les teles, els revolucionaris ho criden als carrers, els vells abaixen el cap i remuguen "la cosa està fatal"...[b] L'atur juvenil supera el 50% per sistema[/b]. Però aquesta és  només la part de la historia que (...)

Llegeix més »
Veure tots els temes