™ Blogs universitaris: THE BEATLES, producte estrella. de fiona1, Comunicació Cultural (UdG)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Blog de fiona1, Comunicació Cultural (UdG)

THE BEATLES, producte estrella.

THE BEATLES, producte estrella.

Per fiona1,

Fa uns dies vaig injectar el meu I-pod a l'ordinador i de cop se'm van obrir unes diminutes però molestes finestretes que m'anunciaven que els Beatles havien tret una recopilació de cd's. Impressionant vaig pensar, els Beatles han tornat i s'han modernitzat tant que ja venen la seva discografia a l'empresa Apple. Per sort no era ben bé com havia maquinat, era cert que es tornaven a vendre els cd's dels Beatles però ells de moment no havien pactat tornar a la Terra, cosa que m'alegra.
Els Beatles al igual que Simon & Garfunkel o les senyoretes Hepburn, són icones musicals i cinematogràfiques que visqueren el seu temps i seria com una mica estrany tornar-los a tenir tots aquí. La societat s'ha innovat tecnològicament i culturalment de tal manera que si Marilin Monroe renesqués, aspiraria a ésser portada de la Play Boy però seria impossible que competís amb actrius de l'altura de la Meryl Streep, Kate Winslet o Nicole Kidman perquè en l'època dels 30 als 60 es tenia un concepte molt diferent del cinema i sovint es valorava molt més el físic.
En aquest blog d'internet es va obrir un debat sobre actors: clàssics vs actuals ( http://lunaticosdelcine.mforos.com/1146821/5956900-clasicos-vs-actuales/) és interessant veure com hi ha gent que destina una part del seu dia a la crítica del cinema.

Tornant als Beatles, avui dia 24 de novembre de 2010 obro la pàgina de notícies del canal 3cat24.cat i em trobo el següent: http://www.3cat24.c (...)

Llegeix més de THE BEATLES, producte estrella.