™ Blogs universitaris: Tornavís Teatre presentarà “Quan arriba el migdia” a la Mostra de Teatre Jove de Tarragona de Enric Garcia, Periodisme (URV)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Blog de Enric Garcia, Periodisme (URV)

Diversos actors de la companyia Tornavís Teatre i el seu director -a l

Tornavís Teatre presentarà “Quan arriba el migdia” a la Mostra de Teatre Jove de Tarragona

Per Enric Garcia,

El grup teatral tarragoní Tornavís Teatre, que celebra el seu quart aniversari damunt dels escenaris, presentarà l’obra “Quan arriba el migdia”, de Jordi Sala, a la vintena edició de la Mostra de Teatre Jove de Tarragona, que enguany comptarà amb un total de deu companyies de teatre i prop de 150 participants, i que se celebrarà al Teatre Metropol durant els propers mesos de maig i juny. Tornavís Teatre representarà el text dramàtic de Sala el proper 12 de juny al vespre.

Eloi Isern, director de Tornavís Teatre, ens ha assegurat que l’obra que han triat “fa molt bona pinta”, ja que es tracta d’un text “molt modern, molt distès i molt proper a la gent jove”. Isern creu que el text ofereix una mirada molt natural sobre temes com el sexe i la mort. “Quan arriba al migdia”, és una obra del dramaturg barceloní Jordi Sala, que fou publicada l’any 1994 i que va rebre el Premi Ignasi Iglesias de l’Institut del Teatre.

Preguntat sobre els actes del cinquè aniversari del col•lectiu, que es commemorarà durant el 2014, el director de Tornavís Teatre ens ha assegurat que no volen marcar-se encara quins actes concrets faran, i que ara mateix el seu “primer objectiu” és recaptar diners i aleshores plantejar-se què poden oferir. I, en aquests temps en què les subvencions públiques escassegen, Isern ens ha explicat que estan cercant vies alternatives de finançament[ (...)

Llegeix més de Tornavís Teatre presentarà “Quan arriba el migdia” a la Mostra de Teatre Jove de Tarragona