™ Blogs universitaris: Video - resum Saló del Còmic de Barcelona 2016 de ATurquoise, Curs General de Fotografia (art-disseny)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Blog de ATurquoise, Curs General de Fotografia (art-disseny)

Video - resum Saló del Còmic de Barcelona 2016

Video - resum Saló del Còmic de Barcelona 2016

Per ATurquoise,

Hola, hola, amants dels còmics!
Com esteu?

Avui passo per aquí per a presentar-vos el video - resum del[b] 34 Saló del Còmic de Barcelona[/b], cel·lebrat del 5 al 8 de Maig a a Fira de Montjuïc.
Va ser una jornada intensa, plena de sorpreses, grans exposicions, firmes d'autors, [i]cosplay's[/i], activitats però sobretot, marcada per la presència de dos grans: el veterà [b]Frank Miller[/b], convidat d'honor gràcies a [b]ECC Ediciones[/b] i [b]Francisco Ibáñez[/b], creador del cartell promocional per aquest any, amb en[b] Mortadelo i Filemon [/b]com a principals.

Com a curiositat, os diré que per a [b]Miller[/b] era la primera vegada que assistia a un esdeveniment espanyol (tot un privilegi!) i, com a dada per a anotar a l'agenda ... [i]**redoble de tambors**[/i]... [b]Frank Miller[/b] és el primer autor confirmat (una vegada més, gràcies a ECC Ediciones) per a assistir al [b]35 Saló del Còmic de Barcelona[/b]!! Per poder, els fans que no vam poder apropar-nos massa a ell, tenir una nova oportunitat ;)

I ja, sense enrollarme més, us deixo amb el resum que, espero, gaudiu!

[b]Doneu-li al play![/b]

https://youtu.be/ZOudzwutaJ4
[b]
[/b][b]

Què us ha semblat?
Comenteu-me! [/b]

--

Podeu seguir totes les publicacions al blog:
[url=https://turquoiseliteratura.com/]Turquoise Blog de Literatura[/url]

I, ja sabeu, tambié pode (...)

Llegeix més de Video - resum Saló del Còmic de Barcelona 2016