™ Blogs universitaris: Vota amb el cap de Opinió, Humanitats (UPF)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Blog de Opinió, Humanitats (UPF)

José Luís Rodríguez Zapatero i Mariano Rajoy en el cara a cara televisat l

Vota amb el cap

Per Opinió,

Encenc el televisor o el transistor i aquí estan. Obro el diari o la carta i aquí estan. Creuo el carrer, observo els cartells i aquí estan.
Lemes i xerrameca de candidats esperen dominar-nos.

Cada quatre anys, en vigílies electives, brolla del no-res la bondat política que abans semblava inexistent. I llavors comença l'afany per fer-se estimar i agradar al poble i estendre la mà als transeünts i endolcir les orelles amb promeses que donen la culpa a l'immigrant o a l'oposició, que promet treball i escolta i després ens tendeix una bandereta del partit perquè la onegem amb força i servim de ple en les imatges del míting que després apareixerà en el manipulat telenotícies al qual, per cert, les lleis l'obliguen a mantenir una quota en pantalla pels grans partits (que sí, són els de sempre).

Perquè no hi ha més partits, eh? Perquè aquí l'exercici polític només es limita a PP i a PSOE. Perquè aquí el sistema electoral margina les minories i només permet que els grans partits siguin els que ens escupin i venguin en mercats. Perquè, en realitat, no ets més que un producte, un simple votant a qui omplir el cap d'ocells perquè quan introdueixis el seu nom a l'urna s'oblidin de tu.

Així que quan t'estiguin trepitjant, amb la seva bruta demagògia, prometent millorar aquesta merda, pregunta't: Què he fet malament?

Article escrit per
GerardJusto

Llegeix més de Vota amb el cap