™ Blogs universitaris: vull viure de rentes de niña salvaje, Antropologia Social i Cultural (UAB)

Blogs universitaris

per patatabrava.com

Blog de niña salvaje, Antropologia Social i Cultural (UAB)

vull viure de rentes

Per niña salvaje,

He decidit que vull viure de rentes. Cadascú ha de trobar el seu camí en aquesta vida i, després de molt reflexionar-hi, crec que el meu és aquest.
La idea de treballar vuit hores diàries, amb un dia a la setmana festiu, no ho sé, no m'acaba de fer el pes. Posa't a treballar; estalvia per poder marxar de casa; guarda sempre una part del sou per viatjar, que ets jove i veient món agafes experiència; pensa en anar fent classes d'anglès amb el temps que et queda que no hauries de perdre tants anys de formació.
La veritat és que aquest nivell d'exigència no m'acaba d'agradar. Sóc massa zen per tot plegat. I tampoc crec que ho solucioni prenent energisil -i donant-li energisil a la meva parella perquè funcioni sempre igual de bé al llit.
Podria intentar canviar el sistema, però ho tinc tot en contra: les manifestacions per una vivenda digne sempre les convoquen pels dies que tinc altres coses a fer, just aquell dissabte que he decidit anar a comprar roba. I afiliar-me a un sindicat per demanar un sou més digne em treurà massa temps. El camí terrorista pot estar bé en un moment donat, per allò de descarregar tensions i estalviar-me el gimnàs, però a la llarga et deu ficar en una rutina que deu ser molt esgotadora físicament i mental (ser una terrorista enganxada a la jalea ho trobo poc seriós).
O sigui que, ni alienació laboral ni energisil ni lluites vàries (amb jalea o sense). Crec que el que més va amb mi és viure e (...)

Llegeix més de vull viure de rentes